Sorteren op
Tonen per pagina
Elke week een andere heerlijke vlaai voor een heerlijke prijs.
Elke week een andere heerlijke vlaai voor een heerlijke prijs.
vlaaideegbodem gevuld met een helft kersen en een helft abrikozen bovenop een raster afgewerkt met suiker
vlaaideegbodem gevuld met een helft kersen en een helft appel bovenop een raster afgewerkt met suiker
vlaaideegbodem gevuld met een helft pruimen en een helft abrikozen bovenop een raster afgewerkt met suiker
vlaaideegbodem gevuld met een helft pruimen en een helft appel bovenop een raster afgewerkt met suiker
Abrikozen knapkoek vlaai met een vlaaideeg bodem een dikke laag abrikozen en een deksel van knapkoekdeeg
Open abrikozenvlaai afgewerkt met rozetten slagroom
Abrikozenvlaai afgewerkt met slagroom en witte chocolade
Abrikozenvlaai afgewerkt met amandelschaafsel en suiker
Abrikozenvlaai afgewerkt met een raster en suiker
Korstbodem met slagroom, advocaat bavarois, een laagje advocaat en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met slagroom, advocaat bavarois, een laagje advocaat en een rand slagroom
Open ananasvlaai met rozetten slagroom
Open ananasvlaai met slagroom en witte chocolade
Vlaaideegbodem met ananas, yoghurt bavarois en een rand slagroom
Ananasvlaai met een raster en suiker
Open appelvlaai met rozetten slagroom
Appelvlaai met slagroom en witte chocolade
Appel-citroenvlaai met een raster en suiker
Vlaaideegbodem met appel en rozijnen, citroenbavarois en een rand slagroom
Half harde wener bodem met appelstukjes, kaneelbavarois en een rand slagroom
Appelvlaai met raster, amandelschaafsel en suiker
Appelvlaai met raster en suiker
Appelvlaai met een dichte deksel en suiker
Korstbodem met een laagje Zwitserse room, bananenbavarois en een rand slagroom
Muffinbodem met een dikke laag bavarois en rozetten slagroom (smaak in overleg)
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, een laag bosbessenbavarois en bosbessen
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, een laag bosbessenbavarois, bosbessen en een rand slagroom