Sorteren op
Tonen per pagina
Rijstevlaai met een laag kersen erop, afgewerkt met slagroom
Vlaaideegbodem met een heerlijke 'rijstepap' vulling
Muffinbodem met sinassnippers een dikke laag sinasbavarois afgewerkt met een laagje sinasfruffi en een rand slagroom
Harde wener bodem met een laagje zwitserse room, een laag abrikozen, afgewerkt met slagroom en chocolade
Vlaaideegbodem met appel, rozijnen en slagroom afgewerkt met nootjes
Vlaaideegbodem met appel, rozijnen en citroen slagroom afgewerkt met nootjes
Vlaaideegbodem met een laag pudding en vruchten
Harde wener bodem met een laag pudding en vruchten
Vlaai gevuld met 4 smaken, abrikozen, kersen, pruimen en appel afgewerkt met een raster en suiker
Open appelvlaai opgespoten met rozetten slagroom
Bretonnerbodem met verse appels, kaneelsuiker en kruimels. Voor ongeveer 8 stukken.
Een vlaaideegbodem met een heerlijke dikke laag kookroom, afgewerkt met slagroom en butterscotch
Een vlaaideegbodem met een heerlijke dikke laag kookroom, afgewerkt met slagroom en butterscotch
Victoria pudding, Appelspijs, bratapfelbavarios afgewerkt met rozetten slagroom