Sorteren op
Tonen per pagina
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, een laag bosvruchtenbavarois en bosvruchten
Harde wener bodem met een laag bosvruchtenbavarois en bosvruchten
Harde wener bodem met een laag bosvruchtenbavarois, bosvruchten en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met een dun laagje pudding, een laag bosvruchtenbavarois, bosvruchten en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met een laag bosvruchtenbavarois, bosvruchten en slagroom
Vlaaideegbodem met bosvruchten, een dichte deksel en suiker
Harde wener bodem met een laag pudding en bosvruchten
Harde wener bodem met een laag pudding, bosvruchten en slagroom
Vlaaideegbodem met een laag pudding en bosvruchten
Vlaaideegbodem met een laag pudding, bosvruchten en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met bosvruchten afgewerkt met afgebrand eiwitschuim
Vlaaideegbodem met bosvruchten een raster en suiker
Harde wener bodem met kersen en chocolade slagroom, afgewerkt met chocolade
Vlaaideegbodem met kersen en chocolade slagroom
Biscuit,frambozenjam,witte creme (naturel)
Biscuit,mokkacreme, nootjes
Biscuit kapsel met mokkacreme ertussen en bovenop afgewerkt met nootjes en decoratie. Ongeveer 15 stukken.
Kapsel met creme ertussen en bovenop, afgewerkt met chocolade. Ongeveer 14 stukken.
Biscuit kapsel met mokkacreme ertussen en bovenop afgewerkt met nootjes en decoratie Ongeveer 12 stukken.
Kapsel met creme ertussen en bovenop, afgewerkt met chocolade. Ongeveer 10 stukken.
Korstbodem met een laagje Zwitserse room, kersen en een laag afgebrand eiwitschuim
Muffinbodem met chocolade, een dikke laag frambozenbavarois en een rand slagroom
Twee eierkoeken met een laagje crème ertussen en half in chocolade gedoopt
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, caramelbavarois en halve hazelnoten afgewerkt met een rand slagroom
Open kersenvlaai met rozetten slagroom
Open kersenvlaai met slagroom en witte chocolade
Open half kersen- half abrikozenvlaai met rozetten slagroom