Sorteren op
Tonen per pagina
Elke week een andere heerlijke vlaai voor een heerlijke prijs.
Elke week een andere heerlijke vlaai voor een heerlijke prijs.
Een gistdeegbodem, rijk gevuld met pudding, afgewerkt met gebakken boterkruimels.
Een gistdeegbodem, rijk gevuld met kwaliteitsvolle abrikozenpulp, afgewerkt met een traditioneel raster en bestrooid met suiker.
Een gistdeegbodem, rijk gevuld met kwaliteitsvolle morellenkersen, afgewerkt met een traditioneel raster en bestrooid met suiker.
Een gistdeegbodem, rijk gevuld met kwaliteitsvolle appelstukjes, afgedekt met een dichte deksel en bestrooid met suiker.
Een gistdeegbodem, rijk gevuld met kwaliteitsvolle zwarte pruimen, afgewerkt met een traditioneel raster en bestrooid met suiker.
Een gistdeegbodem, rijk gevuld met kwaliteitsvolle appelstukjes, afgewerkt met een traditioneel raster en amandelschaafsel.
Een gistdeegbodem, rijk gevuld met kwaliteitsvolle appelstukjes, afgewerkt met een traditioneel raster en bestrooid met suiker.
Een Linzendeegbodem, rijk gevuld met kwaliteitsvolle abrikozenpulp, afgedekt met een dichte deksel en bestrooid met poedersuiker.
Een gistdeegbodem, rijk gevuld met kwaliteitsvolle abrikozenpulp, afgewerkt met een traditioneel raster en amandelschaafsel.
Een gistdeegbodem, rijk gevuld met kwaliteitsvolle appelstukjes en frisse citroensmaak, afgewerkt met een traditioneel raster en bestrooid met suiker.
Een gistdeegbodem, rijk gevuld met kwaliteitsvolle bosvruchten afgedekt met een dichte deksel en bestrooid met suiker.
Een gistdeegbodem, rijk gevuld met frikandellen stukjes, afgewerkt met hela curry.
Een gistdeegbodem, rijk gevuld met kwaliteitsvolle morellenkersen, afgewerkt met een traditioneel raster en amandelschaafsel
Een klein vlaaitje van gistdeeg, rijk gevuld met kwaliteitsvolle abrikozenpulp, afgewerkt met een traditioneel raster en bestrooid met suiker.
Een klein vlaaitje van gistdeeg, rijk gevuld met kwaliteitsvolle appelstukjes, afgedekt met een dichte deksel en bestrooid met suiker.
Een klein vlaaitje van gistdeeg, rijk gevuld met kwaliteitsvolle morellenkersen, afgewerkt met een traditioneel raster en bestrooid met suiker
Een klein vlaaitje van gistdeeg, rijk gevuld met met pudding, afgewerkt met gebakken boterkruimels.
Een klein vlaaitje van gistdeeg, rijk gevuld met met appelstukjes, afgewerkt met gebakken boterkruimels.
Een klein vlaaitje van gistdeeg, rijk gevuld met kwaliteitsvolle zwarte pruimen, afgewerkt met een traditioneel raster en bestrooid met suiker.
Een klein vlaaitje van gistdeeg, rijk gevuld met kwaliteitsvolle abrikozenpulp, afgewerkt met een traditioneel raster en suikervrij.
Een gistdeegbodem, rijk gevuld met kwaliteitsvolle abrikozenpulp, afgewerkt met gebakken boterkruimels.
Een gistdeegbodem, rijk gevuld met kwaliteitsvolle appelstukjes, afgewerkt met gebakken boterkruimels
Een gistdeegbodem, rijk gevuld met kwaliteitsvolle morellenkersen, afgewerkt met gebakken boterkruimels.
Een gistdeegbodem, rijk gevuld met kwaliteitsvolle kruisbessen, afgewerkt met een traditioneel raster en bestrooid met suiker.
Een Linzendeegbodem, rijk gevuld met kwaliteitsvolle appelstukjes, afgedekt met een dichte deksel en bestrooid met poedersuiker.
Een Linzendeegbodem, rijk gevuld met kwaliteitsvolle bosvruchten, afgedekt met een dichte deksel en bestrooid met poedersuiker.
Een Linzendeegbodem, rijk gevuld met kwaliteitsvolle morellenkersen, afgedekt met een dichte deksel en bestrooid met poedersuiker.
Een Linzendeegbodem, rijk gevuld met kwaliteitsvolle zwarte pruimen, afgedekt met een dichte deksel en bestrooid met poedersuiker.
Een gistdeegbodem, rijk gevuld met een smeuïge, ambachtelijke rijstepapvulling
Een gistdeegbodem, rijk gevuld met kwaliteitsvolle abrikozenpulp, afgedekt met een dichte deksel van knapkoekdeeg en bestrooid met suiker.