Sorteren op Positie Naam: A naar Z Naam: Z naar A Prijs: laag naar hoog Prijs: hoog naar laag Aangemaakt op
Tonen 24 28 32 per pagina
Muffinbodem met een dikke laag bavarois en rozetten slagroom Let op! Je kunt kiezen uit de smaken * Sinasbavarois * Frambozenbavarois * Aardbeienbavarois
Biscuit kapsel met mokkacreme ertussen en bovenop afgewerkt met nootjes en decoratie. Ongeveer 15 stukken.
Kapsel met creme ertussen en bovenop, afgewerkt met chocolade. Ongeveer 14 stukken.
Biscuit kapsel met mokkacreme ertussen en bovenop afgewerkt met nootjes en decoratie Ongeveer 12 stukken.
Kapsel met creme ertussen en bovenop, afgewerkt met chocolade. Ongeveer 10 stukken.
Rijstevlaai met een laag kersen erop, afgewerkt met slagroom
Half harde wener bodem met appelstukjes, kaneelbavarois en een rand slagroom
Een vlaaideegbodem met een heerlijke dikke laag kookroom, afgewerkt met slagroom en butterscotch
Abrikozenvlaai afgewerkt met slagroom en witte chocolade
Korstbodem met slagroom, advocaat bavarois, een laagje advocaat en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met slagroom, advocaat bavarois, een laagje advocaat en een rand slagroom
Appelvlaai met slagroom en witte chocolade
Korstbodem met een laagje Zwitserse room, bananenbavarois en een rand slagroom
Harde wener bodem met een laag bosvruchtenbavarois, bosvruchten en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met een laag bosvruchtenbavarois, bosvruchten en slagroom
Harde wener bodem met een laag pudding, bosvruchten en slagroom
Harde wener bodem met kersen en chocolade slagroom, afgewerkt met chocolade
Vlaaideegbodem met kersen en chocolade slagroom
Muffinbodem met chocolade, een dikke laag frambozenbavarois en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, caramelbavarois en halve hazelnoten afgewerkt met een rand slagroom
Open kersenvlaai met slagroom en witte chocolade
Vlaaideegbodem met kersen, kersenbavarois, slagroom, chocolade en poedersuiker
Vlaaideegbodem met kruisbessen, stukken gebakken schuim en een rand slagroom
Harde wener bodem met perenbavarois en stukjes peer, chocolade bavarois en slagroom
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, perzik en perzikbavarois, afgewerkt met slagroom en amandelschaafsel